Allan Thorsgaard

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Allan Thorsgaard.

Hvis du ønsker at booke Allan Thorsgaard til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Allan.

SpanskGuitar Allan Thorsgaard

CV

Allan Thorsgaard er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Efter diplomeksamen i 1994 havde han et studieophold hos den verdenskendte guitarist John Mills.

Han har siden de glade studiedage spillet koncerter rundt i Danmark. Hovedsagelig som akkompagnatør for sangere. Udover koncertvirksomhed med forskellige sopraner, har han medvirket ved 3 operaopsætninger med Nordjydsk operakompagni og med Århus sommeropera.

Ved siden af det klassiske repetoire spiller han danske og svenske viser. Han er fast medvirkende ved Teatret Optimis cabaret-forestillinger. Her er han både guitarist, skuespiller og akkompagnatør.
Teatret har siden 1998 turneret med ca 50 forestillinger om året.

I sommeren 2010 medvirkede han ved Det Kongelige Teaters opsætning af ”De 3 musketerer” i dyrehaven, med 37 forestillinger under åben himmel.

 

Dinnermusik

Allan Thorsgaard har enorm erfaring i at spille dinnermusik – og spiller tit spansk guitar ved festarrangementer som f.eks. bryllupper, receptioner og fødselsdage.

Her spiller han et stort udvalg af klassisk guitarmusik og kendte evergreens.
Hans repertoire læner sig meget op ad det som Mathias beskriver under menupunktet "Hør guitarmusik": repertoire.

Allan Thorsgaard nyder i meget høj grad den opgave, at spille baggrundsmusik til forskellige arrangementer. Han har en helt særlig evne til at skabe en meget positiv kontakt til sit publikum – og mærker at det skaber en stor glæde.