REFERENCER - PRIVATKUNDER

Mathias, du spiller bare SÅ fedt!
Din musik og tilstedeværelse gør hele stemningen fantastisk afslappet og behagelig.
Det er kort og godt super hyggeligt!

Remee

Producer, musiker og komponist

Mathias, du skaber en mega cool stemning med din guitar.
På en gang professionelt, smukt, kultiveret og stilfuldt – respekt!

Emil Thorup

TV-vært for bl.a. Melodi Grand Prix

Tusind tak for en vidunderlig musikoplevelse ved vort sølvbryllup. Dit fortryllende guitarspil under middagen samt efterfølgende fantastiske dansemusik sammen med The Half Beatles var stærkt medvirkende til at gøre festen uforglemmelig for os. Endnu en varm tak for din måde at være på. De kærligste hilsner

Mette & Klaus Rasmussen

Sølvbryllup

Af hjertet tak for din meget smukke musik under middagen til vores bryllup. Hold nu op, hvor vi alle nød tonerne fra den magi du delte med os.
Du er da vel nok også et yderst behageligt og meget professionelt menneske. På alle måder var du bare det helt rette element, der dannede varme og hygge til vores ellers nok snakkende gæster…
Skøn, skøn musikalsk underholdning – skøn, skøn oplevelse… Det er bestemt ikke sidste gang vi skal nyde tonerne fra dig og din guitar. God vind fremover!

Mette & Lars Pedersen

Bryllupsmiddag

Når en musiker i den grad bevæger os, vores familie og vores nærmeste, så må jeg lige skrive nogle linier til dig. Jeg ved, at det også har været en helt ny oplevelse for dig, at spille i en hytte ude på den jyske hede tilkoblet generator og kilometer væk fra nærmeste nabo.
Da du ankom, synes du nok, at det var langt ude, men du skulle endnu længere ud i den jyske natur. Arbejdsbetingelserne var heller ikke helt optimale i jagtvognen på vej ud i hytten, men du skal vide, at jeg allerede der måtte tælle til ti og trække vejret dybt, for det hele var så perfekt og musikken rørte mig dybt.
Jeg plejer altid at sige til Jonas, hvis jeg bliver rørt til tårer og hårene rejser sig på min arm, så er det helt igennem perfekt musik jeg hører. Begge dele skete, da du med sikker hånd førte os alle ud i salig ekstase.
Selv nu søndagen efter får jeg tårer i øjnene, når jeg tænker tilbage på mit helt igennem perfekte bryllup. Du skal have stor tak, for det har du stor del i.
Du er ganske enkel genial, og du er et af de mest behagelige mennesker,  jeg nogensinde har mødt. Jeg ønsker det bedste for dig nu og i fremtiden, og håber at det ikke er sidste gang jeg har hørt dig live. Indtil da har jeg din cd, som er flittigt brugt herhjemme til ren afslapning. De kærligste hilsner…

Stella Dalsgaard

Bryllup

Jeg vil gerne have lov til endnu engang at sige dig tak for din underholdning til vor svigerdatter og søns bryllup i lørdags.
Den er så professionelt din underholdning, helt ud over det normale, og vi er så glade for at vi har været i kontakt med dig – yderst sympatisk fra første til sidste færd.
Mange, rigtig mange af vore gæster kom og spurgte til dig, og stor roste din musik. Nogle glemte næsten at spise deres mad, fordi de sad og nød musikken, som var så afdæmpet og alligevel meget tydelig for enhver, selvom du sad tæt på eller i den anden ende af salen.
Vi vil tillade os, at anbefale dig alle steder, og så forhåbentlig vende tilbage til dig en anden gang. Tusind, tusind tak for alt!

Jørgen Jensen

Bryllup

Vi havde var en rigtig dejlig dag med godt vejr, god mad og god musik, ikke mindst:-)
Vi havde nemlig booket Mathias Valentino til vor datters konfirmation og det var skønt at lytte til hans dejlige musik på spansk guitar, perfekt afstemt med stemning og variation.
Mathias er topprofessionel og samtidig meget nærværende.

Cathrin Poulsen

Konfirmation

Mange tak for din musikalske underholdning ved vores vellykkede guldbryllupsfest. Vi var meget glade for din musik, som til fulde levede op til vores forventninger.
Dit melodivalg faldt i rigtig god jord hos os og alle gæster.
Mange tilkendegav over for os, at de nød din musik. Vi nød også, at niveauet var således, at man kunne tale sammen og stadigvæk nyde musikken.
Det var også dejligt, at du var så fleksibel, at du spillede både ude og inde.
Endnu engang tusind tak for, at du var med til at løfte stemningen og gøre dagen uforglemmelig.

Kurt Hansen

Guldbryllupsmiddag

Vi var på udkig efter morgenmusik, til vore forældres guldbryllup, og da hornmusik var bandlyst, fik vi øje på din hjemmeside, som et alternativ.
Da vi havde lyttet til lidt af din kunnen på hjemmesiden, var vi solgt!
Vi var ikke i tvivl, om hvem der skulle spille til vores forældres stor dag – det skulle Mathias Valentino!
Hvis det var, en lille sidste rest af usikkerhed, så forsvandt den, da du mødte i god tid, velforberedt, professionel og med indlevelse.
Du levede til fulde op til vore forventninger og vi fik en tryg og rigtig dejlig start på dagen. Det blev en rigtig god dag, som vores forældre, vi og gæsterne, vil huske i lang tid.
Valget af dig var det rigtige valg og dit indslag gjorde dagen bedre.
Tak for at du havde tid og lyst til at tage en tur til Holbæk.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale andre, at følge vores valg og booke dig – med mindre der altså er krav om hornmusik på dagen 😮

Tina Rasmussen

Morgenmusik Guldbryllup

Mathias Valentino skabte festens musikalske ramme. Uden at dominere, med stor præcision og glimrende forståelse for og indføling i fødselsdagsbarnets og gæsternes smag og ønsker, leverede Mathias et flot, afvekslende og underholdende program. Den musikalske kvalitet var i top! Selvom vi kun kendte hinanden fra nettet og telefonen, fungerede det hele til alles store tilfredshed.
Mathias er rutineret, en mester på sit instrument, medbringer det fornødne udstyr og byder på en variation og bredde, som har højdepunkter for alle. En sand fornøjelse!

Klaus Bischoff

Fødselsdag

Vi er rigtig glade for, at det blev lige netop dig vi valgte til at spille for os til vores sølvbryllupsfest. Vores gæster har også givet udtryk for, at dit guitarspil var helt fantastisk og afpasset til stemningen.
Så stor tak fordi du var med til at gøre vores dag helt speciel.

Jette & Per Johansen

Sølvbryllup

Jeg vil bare lige sige tusind tak for dit bidrag til min mands fødselsdag i lørdags. Du var super professionel og spillede fantastisk. Jeg vil derfor give dig mine bedste anbefalinger til alle vi kender!

Janne Pedersen

Fødselsdag

Om musikken kan jeg kun sige, at det var en lise for sjælen at få akustisk guitar som dinnermusik – meget bedre end keyboard!!! Jeg nød dette meget. Og så overdøvede det på ingen måde konversationen ved bordet…

Nikolaj Bunniss

Jubilæum

Mange tak for din rigtig dejlige musik til vores bryllup.
Det var helt sikkert med til at gøre dagen helt vidunderlig og uforglemmelig. Vi skal hilse fra vores gæster, som er rørende enige med os!

Helle & Michael Jacobsen

Bryllup

Vi er en madklub af “finere selvstændige mænd” der øver vores gastronomiske evner hele vinteren. Vi spænder over flere generationer og meget forskellig musiksmag. I forbindelse med vores afslutningsmiddag med vores koner, der markerede vores sæsonafslutning bookede vi Mathias til at spille et repertoire af dinnermusik som han fik frihed til selv at sammensætte. Det blev en fantastisk aften hvor Mathias’ festmusik fik det hele til at gå op i en højere enhed!
Han leverede et meget fint repertoire af lettere klassisk, populære evergreens og den danske sangskat som bare ramte lige i øjet og ikke mindst øret! Han formåede at fange stemningen og det blandede publikums ønsker og smag perfekt. Han opnåede endda at flere af de tilstedeværende sang højlydt med selvom de havde mad i munden det meste af tiden… Alle har givet udtryk for at han gjorde aftenen til noget særligt.
Han får 5 store guitarer ud af 5 mulige herfra – og et sikkert genvalg!!

Allan Petersen

Festmiddag

Indledende vil vi gerne give dig – Mathias – en stor personlig tak, for du gav os en uforglemmelig aften. Det var meget smukt og så vil vi også lige takke dig igen for at du spillede vores sang ‘Who wants to live forever’! Meget, meget smukt spillet… vi var dybt rørt!!
Vi var ikke i tvivl da vi så dit website og beskrivelsen af det du kan tilbyde. Jeg tror vi var meget heldige, at du var fri denne aften!! Mathias Valentino er en helt igennem professionel musiker, som vil være en succes til enhver festlig lejlighed! Hans dinnermusik er på en måde diskret og afdæmpet, men samtidig fylder den rummet med en stemning, så smukt og romantisk!
Du spiller et bredt og varieret udvalg af klassisk og det mere moderne, som både unge og gamle nyder!! Vores gæster synes du var fantastisk! Og til den efterfølgende dans var The Half Beatles et stort hit!
Et repertoire der spænder vidt, så det faldt i alles smag. Musik der kunne danses og synges med til! Mathias, tusind tak igen for du gjorde vores bryllup til en uforglemmelig aften!
Når vi hører din cd oplever vi vores bryllup igen og igen! Tak for din måde at være på, som vi satte stor pris på. Vores varmeste anbefalinger vil blive givet videre!

Vibeke & Nicolai Pedersen

Bryllup

En stor tak Mathias for guitarmusikken under middagen. Det var helt utroligt smukt, og gav festen en helt særlig stemning. Repertoiret var kendt og bredt, men tog på ingen måde opmærksomheden fra selve festen. Desuden understøttede Mathias’ guitarspil på bedste vis de sange, som blev sunget under festen.
Mathias kunne endda også spille en sang, der var skrevet på en melodi han ikke kendte i forvejen, efter at den var blevet sunget for ham en enkelt gang! Tusind tak for en god oplevelse.

Anette & Niels Christiansen

Bryllup

Stor tak for dit bidrag til vores fest i lørdags!
Der var stor ros fra festdeltagerne og jeg personligt glædede mig over, dels at du tilførte musikken den tredje dimension, så det blev mere end bare en teknisk disciplin, dels at du sikrede den glidning i repertoiret som harmonerede med tidspunktet på aftenen.

Ken Jørgensen

Fødselsdagsmiddag

Jeg engagerede Mathias til at spille ved en privat fødselsdagsreception for min mor. Mit ønske var, at musikken skulle være en dejlig oplevelse for min mor og alle gæsterne, og at Mathias og hans guitar ville skabe en skøn baggrundsstemning. Dette ønske blev mere end opfyldt og musikken fungerede perfekt til arrangementet.
Mathias er professionel og meget behagelig at samarbejde med, og jeg nød godt af hans musikalske vejledning forud for arrangementet. Jeg ville ikke tøve med at booke Mathias en anden gang eller anbefale ham og hans musik til andre!

Nanna Dalgaard

Fødselsdag

Vi nød musikken i fulde drag! Du er supergod til at få musik til at lyde flot.
Din guitarmusik var stemningskatalysator til min 60 års fødselsdag, som blev fejret en junidag udendørs. Du slog dig ned i festperiferien og din musik kunne høres tydeligt over hele haven. Musikken overdøvede på ingen måde mine gæsters snak, men den havde en samlende effekt på festdeltagerne. Og der blev lagt mærke til musikken og valget af musikstykker – en veninde kommenterede undervejs det flotte i at have levende musik og nævnte desuden: “Og det er musik, som jeg kender!”.
Jeg ser allerede nu frem din musik ved min familiefest i 2013!

Jane Andersen

Fødselsdag

Vi vil blot sige mange gange tak for sidst – og tak for et stort og virkelig godt bidrag til vores bryllup. Først som solo-guitarist under middagen – senere til dans med The Half Beatles.
Vi har fået rigtig meget positivt feedback omkring din og dit bands optræden. Håber at vi på et andet tidspunkt i nær fremtid møder dig og din guitar igen.

Helle & Bo Madsen

Bryllup

Mathias spillede før og under middagen til vores søns konfirmation – det var et hit! Mathias’ spil gav en god stemning uden at musikken var  påtrængende. Vi oplevede at hans repertoire var bredt så både børn, unge og gamle kunne genkende og glædes ved musikken. Mathias var rigtig god til at tilpasse lydniveauet til omgivelserne.
Vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores gæster og havde en glad og tilfreds konfirmand.

Birgitte Andersen

Konfirmation

Tusind, tusind tak for musikken til min fødselsdagsfest, jeg var virkelig glad for musikken. Det var en fantastisk fest, med meget god stemning, som du med den vidunderlige musik var medvirkende til. Musikken passede flot til arrangementet og fulgte hele tiden “rytmen” i festen, og det var meget professionelt udført.
Gæsterne har efterfølgende takket for festen og understreget at det hele passede sammen og musikken var med til at forstærke den gode stemning, som heldigvis også fortsatte efter du var gået. Jeg vil helt bestemt anbefale dig til alle dem der vil høre på det, og det var gode penge at give ud, da det i den grad påvirkede den gode stemning.
Alt gik fik efter planen, og aftalerne var tydelige og klare. Det var vigtigt, især når man ikke på forhånd kender hinanden. Selvom hjemmesiden giver et billede af hvad man kan forvente musikmæssigt.
Igen mange tak, det var en dejlig fest med en fantastisk stemning, som du medvirkede til med den smukke musik.

Ane-Grethe Madsen

Fødselsdagsmiddag

Tonerne fra din guitar skabte en næsten magisk stemning som optakt til vores fest.
Med et fortryllende guitarspil var du med til at skabe en meget smuk og meditativ start på aftenen, inden vi foldede festen ud med middag, snak, sang, dans og rock & roll.
Tak for en varm og tankevækkende musikoplevelse, som vi gerne vil gentage ved lejlighed.

Bodil Christiansen

Reception

Du var med til at gøre vores store dag til noget ganske særligt.
Vi var begge enige om, at vi ikke ville have en klaver-/keyboardspiller og er SÅ glade for at vi fandt dig og din guitar.
Melodierne var smukke og lydniveauet perfekt… det gav middagen en helt anden stil – et løft. Stor ros fra alle gæsterne. Vi vil med glæde anbefale dig til andre 🙂

Maria Henriksen

Bryllupsmiddag

Tak for en super fin musik til vores bryllupsmiddag på Dragsholm slot. Din musik til middagen og sangene, kaffen og brudevalsen var så fint afstemt til vores bryllupsfest som vi havde ønsket os.
Vi er glade for beslutningen om at bede dig om at spille til vores bryllup. Rammerne på Dragsholm slot er perfekte og din stil passede også perfekt hertil. Vi havde et fantastisk bryllup – tak for dit fine bidrag hertil

Ditte & Johnny Rasmussen

Bryllup

Vi vil gerne sige tusind tak for den vidunderlige musik du spillede for os og vores gæster i lørdags – det var helt fantastisk!
Vi fik rigtig mange positive tilmeldinger og lovede at videregive dem til dig – det var en fornøjelse at høre dig spille og vi vil helt sikkert anbefale dig til andre som står og mangler smuk dinnermusik.

Maria & Dan Madsen

Bryllup

Vi var rigtig, rigtig glade for musikken – både den du leverede til middagen og dansemusikken med din duo The Half Beatles bagefter. I fik megen ros fra vores gæster og vil helt sikkert være i tankerne igen, næste gang vi skal holde en stor fest.

Ulla & Henrik Olesen

Bryllup

Tusind, tusind tak for i lørdags! Det var bare perfekt! Alle gæsterne har rost både dig og din musik til skyerne. Det gav en rigtig dejlig stemning i kirken, da du spillede 15 minutter før vielsen og gæsterne nød det i fulde drag og det var ubeskrivlig smukt, da du spillede Vivaldi’s Largo efter vi havde sagt ja til hinanden i kirken. Det vil vi huske for altid!
Det var også helt perfekt, da du spillede efterfølgende – først til vores reception i haven og efterfølgende under middagen på Villa Rex og sidst, men ikke mindst, til brudevalsen. Lydniveauet var perfekt og du spiller så smukt, at det er svært at beskrive med ord.
Mathias, du er et musiktalent ud over det sædvanlige – du er virkelig en kunstner!!!

Louise & Christian Lauemøller

Bryllup

Tusind tak for den vidunderlige musikoplevelse som du gav både os og vore gæster til vores konfirmationsfest. Vi nød alle den usædvanlige smukke og behagelige musik fra dig under middagen, hvilket vi har fået rigtig mange tilkendegivelser om fra vore gæster.
Vi må sige, at det var om muligt lige så godt, da din duo The Half Beatles skulle sørge for dansegulvet skulle i brug: alle! – unge som ældre – var på gulvet. Tak fordi du var med til at gøre denne dag til noget helt særligt.

Susanne & René Søgaard

Konfirmation

Tak for en fantastisk oplevelse til vores bryllup. Det gav en meget fin stemning at du spillede efter ja-ordene til vielsen i kirken – meget romantisk og knap så højtravende og formelt som orgel.Det passede super med den musik du spillede under middagen – diskret og alligevel dejligt nærværende.
Og The Half Beatles efter middagen gik også rent ind hos hele alders-spektret. Samtlige gæster har rost din optræden. Der plejer altid at være en eller anden der brokker sig over at musikken er for høj/for larmende/for anmassende, men der var ikke en finger at sætte på din optræden.
Både din fremtoning og din måde at være på passede helt ind i festens ånd. Vi kan på det varmeste anbefale dig til alle andre brudepar og til almindelige fester. Vi er glade for at vi valgte, at du også skulle spille i kirken. Uden dig ville det være gået alt for hurtigt i kirken og det var dejligt, at høre andet end de meget højtidelige salmer, som ingen kender alligevel. Og så var det jo bare perfekt, med de to romantiske stykker du foreslog og spillede.
Vi havde en fantastisk og uforglemmelig dag/aften/nat og det var ikke mindst takket dig og din behagelige optræden og din gode evne til at indleve dig i de forskellige situationer.

Jette & Kim Vemor

Bryllup

Da vi havde overstået alt det romantiske med frieri og sådan, gik den helt store planlægning i gang. Vi var enige om, at der skulle være musik til brylluppet, men vi havde meget svært ved at bestemme os for, hvad det skulle være for noget musik. Vi brugte mange timer på at lytte til diverse bands på internettet. Vi havde på forhånd besluttet os for, at det ikke skulle være orgel-plim-plam. Vi var så heldige, at vi ved en tilfældighed faldt over Mathias Valentino og hans guitar. Og så var beslutningen slet ikke så svær. Det er en vigtig faktor i planlægningen, at man får svar på de henvendelser man sender ud – og korrespondancen med Mathias har været yderst tilfredsstillende og i et passende omfang, så vi fra starten følte os trygge ved vores beslutning om at vælge netop ham til at spille under middagen.
Så kom den store dag! Vi havde en pragtfuld dag, hvor Mathias’ musik var med til at sætte prikken over i’et. Musikken var meget passende – ikke for gennemtrængende, når der ikke var sange og tilpas under sange. Flere af vores gæster har siden rost musikken til skyerne. Mathias sluttede af med at spille til brudevalsen, hvilket var super romantisk og klart kan anbefales.
Ønsker man at signalere romantik til brylluppet er der ingen vej uden om den klassiske musik, og til dette formål er Mathias’ dinner-musik perfekt! Alt i alt kan vi kun give Mathias Valentino de allerbedste anbefalinger med på vejen. Vær ikke i tvivl – det var simpelthen en super performance, vi oplevede til vores bryllup!

Marianne og Morten Valkvist

Bryllup

Aldrig før har jeg oplevet, at det var så nemt at snakke sammen under maden uden at hæve stemmen. Det var der flere der havde bemærket.
Musikken var fantastisk smuk og behagelig.

Thomas Hansen

Fødselsdag

Da jeg skulle arrangere morgensang til mine forældres sølvbryllup, fandt jeg Mathias’ hjemmeside på nettet. Det var vigtigt for mig, at det blev hyggeligt og romantisk, men ikke alt for højtideligt, som når der står et hornorkester.
Jeg kontaktede ham via hjemmesiden og vi fik hurtigt lavet en aftale. Herefter var han meget åben overfor mine egne ideer, men kom samtidig med forslag og erfaringer.
På selve dagen gik alt perfekt. Mine forældre fældede begge en tåre eller to, da vi sang for dem, og det musikalske indslag under morgenkaffen var bare helt perfekt. Hverken for højtideligt eller smart. Det passede til alle!
Afslutningen med brudevalsen var mine forældre ikke helt med på først, men var alligevel glade for bagefter.
Så helt igennem en perfekt morgen. Når jeg en anden gang står og mangler et musikalsk indslag vil jeg helt sikkert kontakte Mathias igen!

Michelle Christiansen

Morgenmusik Sølvbryllup

Vi vil bare gerne sige tusind tak for en super duper aften til vores bryllup i lørdags. Din hyggelige og stemningfyldte dinnermusik og din duo The Half Beatles‘ “fyren den af” til dansen var bare helt perfekt. Alle vores gæster har rost musikken med store ord.
Dinnermusikken skabte den intime og hyggelige stemning, som vi ønskede under maden uden at være dominerende og dansemusikken skabte fest og farver med musik, der kunne danses og synges til. Vi vil anbefale dig til alle, vi kender, der skal holde fest eller andre arrangementer. Mange tak for din CD: dejlig, stille klassisk musik. Du er en super guitarist.

Lene & Søren Nielsen

Bryllup

Jeg har fået mange rigtig gode “tak for sidst” hilsner fra mine gæster, der nævner at “musikken var bare alletiders!” De nød virkelig at lytte til dig – selvom du var i baggrunden, hørte de dig og lyttede til dine dejlige toner. Festen var som traditionen byder, men du var fornyelsen/overraskelsen, som selskabet virkelig satte pris på.
Du skal have mange tak for en stemningsfyldt aften, der blev som jeg havde ønsket mig det. Og nu har jeg din CD – så kan jeg sidde og lytte og tænke: glemmer du, så husker jeg det tone for tone.

Lisbeth Nielsen

Fødselsdag

Jeg vil gerne sige dig mange tak for den varme stemning du formåede at skabe i den ellers ret kolde sal.
Hele selskabet var meget glade for det lydtæppe, du bredte ud for os.

Eigil Mikkelsen

Fødselsdag

Tusind tak for at være med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse. Vi havde booket Mathias til at spille noget akkustisk guitar til receptionen og The Half Beatles til senere på aftenen, når danseskoene skulle kridtes.
Det var mega fedt at have Mathias til at sidde og spille akustisk guitar, mens vi afholdt reception og fik bryllupskage. Jeg var en anelse bange for vejret/vinden måske ville tage lyden fra guitaren, men Mathias havde en forstærker med der gjorde at alle kunne høre musikken og nyde tonerne imens man spiste kage og fik talt lidt med hinanden. Mine venner kom endda med en forespørgsel på, om der ikke kunne blive spillet temaet fra Godfather. Det gjorde Mathias uden at tøve – det var mega fedt, han også havde det på sit repertoire!

Lotte & Mark Nielsen

Bryllupsreception

En lille hilsen blot for at sige tak for din indsats i forbindelse med vores kirkevielse i lørdags.
Du spillede SÅ smukt for os, og vi er så glade for, at det blev lige netop den melodi. Den var helt rigtig! Vores gæster var også MEGET begejstrede

Charlotte & Kenneth Grant

Bryllup

Vi havde et helt perfekt bryllup og du var med til at gøre det perfekt. Mathias spillede først bløde toner under middagen som gav prikken over i’et og en stemning man kun kan drømme om.
At vælge det som musikalsk indslag var utrolig populært blandt vores gæster og vi er selv mere end tilfredse over den fabelagtige dinnermusik, der blev leveret.
Den blanding af musik dit duo-band The Half Beatles herefter spillede da der skulle danses, var lige hvad vi ønskede. Så igen tusind tak for at levere den utrolig gode og populære præstation.

Katja & Lars Salomonsen

Bryllup

Vi ville bare gerne lige give udtryk for, hvor meget din tilstedeværelse betød for os og for arrangementet som helhed. Din musik gav en helt fantastisk stemning i kirken både før ceremonien og lige efter vielsen.
Vi har fået utrolig mange tilbagemeldinger fra gæsterne, som roste dig og din musik i høje toner. Og vi er helt enige med dem – du er fantastisk dygtig! Tak for en god oplevelse – det blev en dag vi aldrig glemmer!

Anja & Jørgen Clausen

Bryllup

Tak for en fortryllende oplevelse i forbindelse med vores vielse i Helsingør Domkirke. Din guitarmusik satte prikken over ‘i’-et på en dejlig oplevelse. Og den måde du fik indflettet “vores sang” i dit repertoire, fik os begge til knibe en lille tåre. Det var så ubeskrivelig smukt og dejligt. Det er nok ikke det nemmeste at spille til en bryllupsmiddag, der stemningsmæssigt står i renæssancens tegn, men du klarede det til ug med kryds og slange.
Vi nød det begge to meget, og din musik lagde den helt rette stemningsbaggrund for både velkomst og middag. Og vi må komplimentere dig for at lægge lydniveauet så perfekt at man både kunne nyde musikken og samtidig problemfrit kunne føre en samtale. Som en af vore gæster udtrykte det, så kunne han godt have lænet sig tilbage i stolen, nippet til rødvinen og bare nydt dit guitarspil.
Vi har i øvrigt fået masser af positive tilbagemeldinger på dit guitarspil og flere forespørgsler på, om man kunne købe en cd med din musik. Dit guitarspil var med til at gøre vores bryllupsmiddag til et uforglemmeligt minde!

Mia & Kristian Østrup

Bryllup

Da jeg skulle fejre min 60-års fødselsdag på Dragsholm Slot var en af mine bekymringer, hvordan jeg skulle klare tre generationers musikopfattelse. Samtidig skulle det til middagen ikke være påtrængende og dominerende, men rimelig vildt når dansen skulle trædes. Men det klarede jeg med assistance fra Mathias Valentino og hans band The Half Beatles, og det skal du have mange tak for.
Under middagen sørgede Mathias for den rette baggrundsmusik, der fik alle mine gæster i et afslappet, men samtidig opstemt humør. Snakken gik i fin harmoni med Mathias’ professionelle guitarmusik, og samtidig var Mathias fremragende til at indpasse og få den til at virke som en katalysator på hele stemningen. Og til lejlighedssangene var akkompagnementet i top. Jeg nød din musik under middagen – den fik snakken til at gå og vinen til at flyde…
Efter middagen gik det i topgear da The Half Beatles (Mathias Valentino og Rune Glæsel) satte strøm på. Mathias Valentino og Rune Glæsel’s professionelle væremåde og optræden var simpelthen det der gjorde forskellen mellem en god og en fremragende fest!

Ove Finn Nielsen

Fødselsdag

Tak er kun et fattigt ord, men det er dybtfølt og varmt. Aldrig før har nogen musiker i den grad ramt mig med sine toner. Af hjertet tak!

Maj-Britt Hammargren

Sølvbryllup

Vi var super-glade for Mathias Valentino’s musik under vores reception – musikken gav en smuk stemningsfuld lyd-kulisse uden at være dominerende. Der blev spillet et bredt og varieret udvalg af musik både klassisk og mere moderne, hvilket gav en god og glad stemning. Jeg kan varmt anbefale Mathias.

Niels Hammer

Reception

Jeg er meget glad for, at jeg valgte dig som det musiske element ved min 60-års fødselsdagsfest – selvom jeg slet ikke kendte dig på forhånd. TAK for meget fin musik såvel til maden som til dans med din dansemusik-duo The Half Beatles. Selvom det på en måde er en utaknemmelig opgave at spille dinnermusik, fordi folk snakker, og du også ind imellem bliver afbrudt af taler, så var ingen i tvivl om, at her var en absolut professionel bag guitaren.
Det var en stor fornøjelse.
Gæsterne har også efterfølgende sendt mig mange påskønnende ord om det. Udover dit musikalske talent har du i øvrigt et utrolig sødt, behageligt og imødekommende væsen. Tak også for det, Mathias.

Edel Kæreby

Fødselsdag

1.000 tak for den dejlige musik i lørdags. Du er helt klart et langt bedre alternativ til den ellers normale “keyboard-mand” og vi kan kun anbefale dig til andre.
Din musik skabte en super hyggelig og festlig stemning.

Laura & Lasse Palsmark

Bryllup

Vi vil gerne sige mange tak for den smukke og stemningsfulde musik, du spillede til mine forældres guldbryllup. Musikken passede perfekt til lejligheden.
Guitaren gav den helt rigtige stemning! Som min mor udbrød, da hun og min far stod under æresporten, så er det den smukkeste musik, hun har hørt – og musikken og stemningen gav hende gåsehud.
Stor ros både til dig og din musik. Man bliver meget berørt af din måde at spille på. Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender, der skal bruge musik til en festlig lejlighed.

Jeanette Nielsen

Morgenmusik guldbryllup

KONTAKT

Guitarist Mathias Valentino J. From
HC Ørsteds Vej 22E
DK-1879 Frederiksberg C
Denmark

Telefon: +45 20 42 42 62

kontakt(a)spanskguitar(punktum)dk

 

Universal Heart Powering Education
CVR: 34443483