MUSIK TIL BRYLLUP - BRYLLUPSMUSIK

Guitarmusik til bryllup med Mathias Valentino

Guitarmusik spillet med indlevelse og musikalitet er det perfekte valg til et romantisk og stemningsskabende akkompagnement til Jeres bryllupsmiddag. Flere af jeres gæster kommer til at tale sammen, fordi smagfuld og tilpasset baggrundsmusik løfter stemningen på en umiskendelig positiv måde.

Her er muligheden for at skabe det uforklarlige element, der gør forskellen på en ok god stemning og en uforglemmelig, romantisk, festlig stemning.
Jeg har over 20 års erfaring i at spille guitarmusik til bryllup – og får altid fantastisk positiv feedback på sin bryllupsmusik.
 I er ganske enkelt sikre på at få en super vellykket middag med topprofessionel musikalsk underholdning til bryllup – dinnermusik helt udover det sædvanlige.

Til bryllupsmiddag er mit musikvalg normalt præget af smuk og romantisk bryllup musik – i hvert fald til at starte med. I kan læse mere om mulighederne under guitarmusik repertoire.
Og tøv ikke med at fortælle mig hvilke genrer I særlig godt kunne tænke jer!

 

Klassisk spansk guitar musik til vielsen

Bryllups musik er også oplagt til vielsen: ønsker I at Jeres vielse skal have romantikken i højsædet, så er det svært at komme uden om et smukt guitarstykke efter Jeres “ja-ord” til hinanden.
Om I ønsker musik til kirkevielse eller haven betyder intet – jeg er både mobil og fleksibel!

Se nogle af mulighederne for hvilke guitarmusikstykker I kan tænke jer under guitarmusik repertoire – som fx ‘Cavatina’ (Deerhunter), ‘Perfect’ (Ed Sheeran), ‘Romance d’Amour’ eller ‘My Heart will go on’ (Titanic) – og kontakt mig, hvis I ikke kan finde “jeres” musikstykke på listen. Det kan sikkert godt lade sig gøre…
Lyt til nogle uddrag herunder:

Guitarmusik til vielse

Brudevalsen

Traditionelt set danner brudevalsen bro mellem bryllupsmiddagen og den efterfølgende fest. Jeg har den naturligvis på bryllupsmusik programmet, hvis I ønsker det.

 

Bryllupsmusik til festen efter middagen

Jeg har et band The Half Beatles, som spiller musik for alle generationer. 
Et danseband der spiller festmusik i topklasse!
Vi leverer fest underholdning i et fantastisk dansevenligt show, hvor der bliver mulighed for at danse til både Beatles og hits fra Elvis til Rasmus Seebach. Blandingsforholdet bestemmer I selv!

 

Musik til bryllup over hele landet

Jeg spiller bryllupsmusik i hele landet: oftest musik til bryllup Sjælland, men også Fyn og Jylland: Nordjylland, Sønderjylland og Midtjylland.

Pris for guitarmusik til bryllup

Guitar-solo musik til vielse:
1-2 stykker guitarmusik (det ene som regel efter “ja-ordene”) til vielse: kr. 4.500.

Reception:
Reception i 1½ time: kr. 4.500. Derudover kr. 800 pr. halve time.

Dinnermusik til bryllup:
Middag af 3 timers varighed: kr. 6.500. Derudover kr. 800 pr. halve time.

 

Priserne er ekskl. kørsel fra Frederiksberg.
 Kørsel på Sjælland koster 5 kr/km (tur/retur) – dog minimum kr. 500.

Guitarmusik til bryllup

KONTAKT

Guitarist Mathias Valentino J. From
HC Ørsteds Vej 22E
DK-1879 Frederiksberg C
Denmark

Telefon: +45 20 42 42 62

kontakt(a)spanskguitar(punktum)dk

 

Universal Heart Powering Education
CVR: 34443483