FIRMAFEST

Spansk guitar er ideel underholdningsmusik til firmaarrangementer: firmafest, jubilæum, reception, møde, julefrokost, konference, kursus og spansk event.

 

Pris for guitarmusik til firma-arrangementer

Reception:
Reception i 1 time: kr. 5.000. Derudover kr. 1.200 pr. halve time.
Koncert indslag:
10-15 minutters koncert indslag fx før eller under middag, hvor gæsterne er stille og lytter: kr. 8.000.

Priserne er ekskl. kørsel fra Frederikberg.
Kørsel på Sjælland koster 6 kr/km (tur/retur) – dog minimum kr. 500.

Eksempel på et bookingforløb

En virksomhed har valgt at fejre 10-året for stiftelsen med en reception.
Den ansvarlige for arrangementet har fundet mig via Google og mit website – hvor han bl.a. lytter til min guitarmusik og læser udtalelser fra firmakunder – og kontakter mig. Gennem telefonsamtaler og mailkorrespondance finder vi frem til, hvad lige præcis deres virksomhed har brug for, og forhandler en aftale på plads.
Til firmaets reception spiller jeg musik fra min guitarmusik-repertoireliste – begynder i den stille afdeling, hvorefter jeg efter aftale gradvist bygger op til det mere (fx) livlige og passionerede. Jeg spiller i det aftalte tidsrum til stor tilfredshed for arrangører og gæster.

 

Lydniveau og stemning

Det er fast rutine for mig at sikre den helt rette vellyd til ethvert arrangement. Efter at have spillet et par indledende musikstykker kontakter jeg nogle gæster strategiske steder i rummet, for at sikre mig, at lydniveauet er præcis, som jeg ønsker det.
Svagt nok til, at gæsterne uden anstrengelse kan tale sammen – og kraftigt nok til, at gæsterne kan nyde de kendte musikstykker. Det perfekte lydniveau er helt afgørende for, at gæsterne trives, og har en god oplevelse – og sidenhen husker dit arrangement for den ganske særlige, dejlige stemning.

Priser for musik til firmafest

Stilfuld musik til reception

Hvis du skal holde åbent hus eller reception, så benyt dig af chancen for at gøre dit åbent hus arrangement eller din reception til en magisk oplevelse fuld af glæde og positiv stemning skabt af de smukke klange og noder fra velkendte melodier.
Giv dine gæster en anderledes god oplevelse.
Få dem til at slappe af og bare nyde stemningen og det gode selskab.
Kontakt Mathias for en uforpligtende snak om, hvordan dit åbent hus arrangement eller din reception kan blive blive en kæmpe succes.

Jubilæum med spansk guitar som underholdning

Et jubilæum er og bliver en stor begivenhed. Få mennesker når at fejre 25-års jubilæum mere end en enkelt gang, og derfor skal der naturligvis gøres noget ekstra ud af jubilæet. Med min spanske guitar som underholdning bliver Jeres jubilæum virkelig fejret med manér!
Jubilæet fejres normalt som enten en reception eller middag. Guitarmusikken kan i begge tilfælde i høj grad understøtte og sågar øge den gode stemning, som et jubilæum ofte har. Og naturligvis tilpasses musik og lydniveau til forholdene.

Musik underholdning til firmafest

Når I bestiller mig til at spille musik til firmafest, så får I den gode stemning med i købet. Dine arbejdskolleger bliver på forskellig vis berørt af musikkens varme og de kendte melodier. I mange år fremover vil de huske netop denne firmafest for den gode stemning.
Jeg er en erfaren solomusiker og guitarist, der tilpasser mit musikvalg præcis til jeres firmafest og tilrettelægger det naturligvis ud fra de ønsker, som I måtte have. Det giver altid et fantastisk godt resultat – igen og igen…
Ofte starter en firmafest med velkomstdrinks til alle. Som regel er det en god idé allerede på dette tidspunkt at have dejlig stemningsskabende musik. Smukke, varme toner af kendte melodier har det med at få mennesker til at slappe af og føle sig godt til mode. Og hvilket firma ønsker ikke at starte en festlig sammenkomst med netop denne energi? Herefter fortsættes den gode energi med guitarmusik under middagen…
Og efter dinnermusikken er mange glade for at sætte skub i festen med levende festmusik: tjek The Half Beatles – dansemusik for alle generationer med Beatles musik og masser af kendte hits af andre kunstnere lige fra Elvis til Rasmus Seebach.

KONTAKT

Guitarist Mathias Valentino J. From
HC Ørsteds Vej 22E
DK-1879 Frederiksberg C
Denmark

Telefon: +45 20 42 42 62

kontakt(a)spanskguitar(punktum)dk

 

Universal Heart Powering Education
CVR: 34443483