Jesper Sivebæk

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Jesper Sivebæk.

Hvis du ønsker at booke Jesper Sivebæk til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Jesper.

SpanskGuitar.dk Jesper Sivebæk, guitar

CV

Uddannet ved Vestjysk Musikkonservatorium, Musikhögskolan i Malmö og Université Quebec i Montreal.

Er særdeles virksom som solist og kammermusiker i både den ældre og nyeste musik bl.a. i duoen Ullner/Sivebæk – cello og guitar og Scandinavian Guitar Duo, som vandt DRs Kammermusikkonkurrence i 1993 samt modtog Sonningfondens særlige ”Segoviapris”.
Som solist prisvinder ved flere internationale guitarkonkurrencer i Spanien, Frankrig og Italien. Bl.a. Den internationale Francisco Tarrega guitarkonkurrence i guitarens hjemland Spanien.
Har været solist med bl.a. Malmö symfoniorkester, Kielce Symfoniorkester (Polen), Zapolski kvartetten, Århus Sinfonietta, Randers Byorkester.

Indspillet flere CD’er.

Gæsteprofessor ved Royal Academy of Music i London.
Lektor i guitar ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Koncert-indslag til arrangement

Jesper Sivebæk har stor erfaring i at spille guitarmusik til festlige arrangementer – og har spillet koncertindslag til festarrangementer som f.eks. bryllupper, polterabends og fødselsdage.

Her vælger han udfra et stort udvalg fra det klassisk guitarmusik repertoire.

Jesper har en evne til at skabe en gensidig positiv kontakt til sit publikum, som så til gengæld nyder den ro og det enorme musikalske overskud, som Jesper besidder.