Leif Hesselberg

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Leif Hesselberg.

Hvis du ønsker at booke Leif Hesselberg til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Leif.

SpanskGuitar Leif Hesselberg

CV

Leif Hesselberg er solistuddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium. Videregående studier i Paris. Masterclasses med bl. a. Julian Bream.
Udgivet tre meget roste CD’er.
Indehaver af et lydstudie med speciale i klassisk musik.

Se mere og lyt på:
www.leifhesselberg.dk
Video: http://www.youtube.com

Dinnermusik

Leif Hesselberg har stor erfaring i at spille dinnermusik – og spiller ofte spansk guitar ved festarrangementer som f.eks. bryllupper, receptioner og fødselsdage.

Her spiller han et stort udvalg af klassisk guitarmusik og kendte evergreens.
Hans repertoire læner sig delvist op ad det som Mathias beskriver under menupunktet "Hør guitarmusik": repertoire.

Leif Hesselberg nyder i meget høj grad den opgave, at spille til forskellige arrangementer. Han har en helt særlig evne til at skabe en meget positiv kontakt til sit publikum – og mærker at det skaber en stor glæde.

Feedback til Leif

“Vi var meget glade og yderst tilfredse med din musik…stemningen var lige som vi havde tænkt os…flot stykke professionelt arbejde…
Du vil blive husket!”
Susanne Kejser, bryllupsreception

“Vi vil lige sige endnu et kæmpe tak til dig! Du spillede fantastisk, det var helt perfekt og var lige det vi ønskede – og det var ikke kun os der synes det! Musikken var fantastisk! – og vi er ikke i tvivl om at den også var med til at skabe den varme stemning som vi gerne ville have.”
Mette og Jonas Bjaaland, bryllupsmiddag