Martin Juhl

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Martin Juhl.

Hvis du ønsker at booke Martin Juhl til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Martin.

SpanskGuitar.dk Martin Juhl, guitar

CV

Martin Juhl er uddannet klassisk guitarist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2003.
Martin studerede hos docenterne Ingolf Olsen og Lars Trier.

I denne periode fordybede han sig i en bred vifte af klassisk musik fra renæssancen og helt frem til moderne kompositionsmusik.
Ligeledes studerede Martin i denne periode rytmisk guitar hos Finn Poulsen, hvor han udvidede sine evner som akkompagnetør til sange mm.

Martin har i mange år dannet fløjteduo med fløjtenisten Freja Bro Sørensen, og har med denne konstellation spillet koncerter rundt i Danmark.
Derudover er han aktiv i orkestret ”Chacarera”, som primært spiller Sydamerikansk musik, med specielt fokus på Tango.

Dinnermusik

Martin er en erfaren musiker, når det drejer sig om at spille til receptioner, bryllupper og andre festlige lejligheder.
Han har gennem de sidste knapt 10 år spillet til festlige lejligheder, og har gennem denne erfaring opnået en super god fornemmelse for tilhørernes ønsker og behov.

Som dinnermusiker lægger Martin, ved hjælp af musikken, grundtonen til en behagelig og positiv stemning.
Musikken er varierende fra det klassiske guitarrepertoire til mere moderne populære musikstykker, eksempelvis fra film og musicals, som tilhørerne kan nikke genkendende til.

 

Seneste anbefaling

“Vi vil gerne sige mange tak til Martin Juhl for hans fantastisk gode arbejde med musikken til vores bryllup! Martin er en meget dygtig guitarist, og vi var SÅ tilfredse med den skønne stemning han skabte.
Også stor tak til dig Matthias for din anbefaling!
Alt det bedste fra Lina & Michael.”