Guitarmusik til konfirmation

Flere og flere bestiller topprofessionel musik til konfirmation for at give venner og familie en fælles god oplevelse. Og her er Mathias Valentino på akustisk guitar et oplagt valg.

Musik til konfirmation – Sjælland, Fyn og Jylland

Mathias er en meget rutineret musiker og er vant til at spille for mennesker i alle aldre – også børn og unge. Så når han spiller til konfirmation, så er der musik for alle generationer. Han holder rigtig meget af netop at spille for et meget blandet publikum.

Musik konfirmation – en fest for alle generationer

Konfirmationer indledes ofte med guitarmusik fra det klassiske repertoire, i forbindelse med at gæsterne får velkomstdrinks og går til bords. I takt med at festen skrider frem bliver musikken stille og roligt mere livlig. Han spiller også musik, som børn og teenagere kan relatere til – bl.a. Disney temaer.

Mathias Valentino fanger med sin musik stemningen til konfirmationen – uden at overtage den. Musikken fra det brede repertoire er naturligvis afdæmpet, så gæsterne kan tale sammen. Sange til konfirmation ledsages naturligvis.

Festmusik

Og efter dinermusikken er mange glade for at sætte skub i festen med live musik til fest: tjek The Half Beatles – dansemusik for alle generationer med Beatles musik og masser af kendte hits af andre kunstnere.