Cathal Per McDonald

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Cathal Per McDonald.

Hvis du ønsker at booke Cathal Per McDonald til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Cathal Per:

CV

Cathal Per McDonald er uddannet på Det Kongelige Danske Musik-konservatorium og har desuden studeret hos tidligere professor ved det engelske Royal Academy of Music, John Mills.
Han har været en del af forskellige klassiske ensembler og har spillet koncerter i det meste af Nordeuropa.
Derudover har han medvirket på diverse CD indspilninger i forskellige sammenhænge.

Dinnermusik

Cathal Per McDonald er meget erfaren indenfor dette område: siden studietiden har han spillet dinnermusik – til receptioner, bryllupper, vielser og i mange andre festlige sammenhænge.
Han har gennem årene opbygget et stort og alsidigt repertoire, som ligger tæt på det som Mathias beskriver under menupunktet "Hør guitarmusik": repertoire.

Cathal Per har en suveræn fornemmelse for at ramme den rigtige stemning og derved medvirke til at skabe en usædvanlig god begivenhed.