Thomas Winthereik

Du kan komme ud for, at Mathias Valentino er booket eller på anden måde forhindret i at spille på en given dato til dit arrangement.
I sådanne tilfælde er han så heldig at kunne anbefale sin kollega fra studietiden som stand-in, den fremragende guitarist Thomas Winthereik.

Hvis du ønsker at booke Thomas Winthereik til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Mathias via kontakt.

Her er lidt info om Thomas:

SpanskGuitar.dk Thomas Winthereik guitar

CV

Thomas Winthereik er uddannet guitarist fra musikkonservatorierne i København og Malmø og har bl.a. studeret hos den verdensberømte svenske virtuos Göran Söllscher.

Thomas’ musikalske interesser spænder fra klassisk guitar til middelaldermusik, populærmusik, danske sange og viser, helt nyskreven kompositionsmusik og ikke mindst spansk musik som han har udgivet flere cd’er med.

Thomas er en flittig gæst på alverdens scener, lige fra internationale festivaller til små danske kirker eller private arrangementer.
Fokus er altid det samme: At spille musikken så smukt som muligt og dermed give dem der lytter en oplevelse de vil huske bagefter.

Dinnermusik

Thomas Winthereik er meget erfaren indenfor dette område: siden studietiden har han spillet dinnermusik – til receptioner, bryllupper, vielser og i mange andre festlige sammenhænge.
Han har gennem årene opbygget et stort og alsidigt repertoire, som ligger tæt på det som Mathias beskriver under menupunktet "Hør guitarmusik": repertoire.

Thomas har en suveræn fornemmelse for at ramme den rigtige stemning og derved medvirke til at skabe en usædvanlig god begivenhed.